Vinsmagning ude af huset eller i vores lokaler ​

Vi afholder vinsmagning for både private og erhverv

Hos Vespa Vin har vi vores egen vinbar, hvor vi blandt andet afholder vinsmagning for både privatpersoner og erhvervskunder. Det kan enten være ude at huset, for eksempel på Vesterbro eller et andet sted i København, men det kan også være i vores lokaler på Frederiksberg.

Vi holder jævnligt vinsmagninger og andre events i vinbaren.

Du kan følge med i, hvad der sker af events på Instagram og Facebook.

Ønsker I at holde en privat smagning, hvis I for eksempel er en gruppe, som lige skal smage lidt vin, inden I skal ud at spise, hjælper vi meget gerne med det. Der er et hyggeligt lille sidelokale til butikken, hvor der kan være op til 8-10 personer, og hvor man kan få en "mini' smagning fra eksempelvis kl. 16-18.00. Har I lyst til at spise hos os, har vi flere forskellige retter på kortet, bl.a. charcuterie, octopus, burrata mm.

Firmajulefrokost, fødselsdagsfest, barnedåb mm. har vi også holdt adskillige af. Og vi vil elske at være med til at gøre jeres arrangement til noget særligt.

Smag vine som du ikke kan købe alle steder

Vi importerer selv al vores vin, og derfor vil du til vores vinsmagning kunne smage på en række forskellige vine, som du formentlig ikke har smagt før – eller som du i hvert fald ikke kan købe alle steder. Derfor har vi heller ikke naturvin, som der skænkes mange andre steder.

Vores vine bliver blandt andet importeret fra lande som Spanien, Italien, Frankrig og Tyskland, og der er udelukkende tale om vine i en meget høj kvalitet, som efter vinsmagningen kan købes med hjem til utrolig skarpe priser.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores vinsmagning mm. eller for at få svar på dine eventuelle spørgsmål. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi for at smage på vores vine eller for at få en personlig snak med os omkring dine ønsker og behov.

​Har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt

Vine

Vi har et stort og alsidigt udvalg af importerede vine, du ikke finder andre steder.

Lille hyggeligt sted

Vores vinbar er hyggelig og rustik og med sin helt egen charme.

Vinbaren

Vores vinbar tilbyder mere end bare naturvin. Kom ind og se vores store udvalg.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Åbningstider

Mandag: Lukket

Tirsdag: 16.00 - 22.00

Onsdag: 16.00-22.00

Torsdag: 16.00-23.00

Fredag: 15.00 - 24.00

Lørdag: 15:00 - 24.00

Søndag: Lukket

Kontaktoplysninger

Vespa vinbar

Telefon: 71 50 22 42

E-mail: vespavinbar@gmail.com

CVR: 43032208

Se smiley kontrolrapport